Esteu aquí

Guia instal·lació Mac OS X

Guia d'instal·lació de la versió Mac OS X de Giga Backup StoreGrid

Descarregar l'instal·lador de Mac OS X, GIGA-Backup_4_0_0_Mac_Client_Only.zip

Per instal·lar el client Giga Backup StoreGrid en màquines Mac OS X, segueixi els següents passos:

 1. Iniciï sessió com usuari administrador. Per verificar-ho, vagi a "Preferencias del sistema -> Cuentas". La opció "Permitir al usuario administrar este ordenador" ha de estar habilitada.
 2. Descarregueu l'arxiu zip i mogueu-lo al directori des del que es farà la instal·lació.

Nota: Els passos que s'indiquen a continuació es tenen que fer a la finestra del Finder - La finestra de l'explorador de fitxers de Mac OS X.

 1. Descomprimiu l'arxiu zip de l'iinstal·lació descarregat amb un doble-clic en el fitxer zip.
 2. Aneu a la carpeta descomprimida ("VembuStoreGrid_4_0_Mac_Client_Only").
 3. Trobareu dos fitxer anomenats:
  1. InstallStoreGrid - Arxiu instal·lador.
  2. VembuStoreGrid_4_0_0_SP_IMac_Client_Only.bin - Arxiu binari d'instal·lació.
 4. Escriviu el mot clau d'inici de sessió de l'usuari i procediu amb la instal·lació. Això ha de completar la instal·lació.
  Nota: Si obteniu un missatge que diu : "La contraseña introducida es incorrecta o no tiene permisos de administrador", verifiqueu tant que el mot clau que ha especificat és el mot clau de l'usuari amb el que heu iniciat la sessió.

Giga Backup StoreGrid té dues maneres d'instal·lació

Instal·lació típica: Giga Backup StoreGrid s'instal·larà amb les seves configuracions per defecte, excepte el ID StoreGrid.

Instal·lació personalitzada: A l'usuari se li demanarà durant la instal·lació que seleccioni diferents camps com l'usuari i el mot clau per accedir a la consola web, els ports de la consola web, etc. Si es selecciona la opció "Run Later" al finalitzar la instal·lació personalitzada, llavors segueixi els passos que es donen a continuació per executar StoreGrid:

 1. Obriu la consola Terminal i canviar a usuari root executant la comanda 'sudo -s'. Si es demana el mot clau, entreu el mot clau de l'usuari que actualment ha iniciat la sessió. (el mot clau donat a l'inici de la instal·lació de StoreGrid).
 2. Aneu a la carpeta '<Dir_Instal·lat_StoreGrid>/Vembu/StoreGrid" i executeu la comanda següent per iniciar StoreGrid: "sh start VembuStoreGrid.sh". El <Dir_Instal3lat_StoreGrid> serà el directori "/Applications" per defecte.
  Aquest pas no és necessari si la opció "Run now" ha sigut seleccionada durant la instal·lació personalitzada o si ha optat per uns instal·lació típica.

Nota: Per accedir a la configuració de StoreGrid després de la instal·lació, heu de ser un usuari root. Per això, obriu la consola de la Terminal i canviï a l'usuari root executant el comandament "sudo -s". Si es demana el mot clau, entreu el mot clau de l'usuari que actualment ha iniciat la sessió. (el mot clau donat a l'inici de la instal·lació de StoreGrid). 

Més informació?

Si desitja més informació o una demostració personalitzada dels nostres, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o truqui'ns directament al +376 737275