Esteu aquí

Guia instal·lació Windows

Guia d'instal·lació de la versió Windows de Giga Backup StoreGrid

Descarregar l'instal·lador de Windows, GIGA-Backup_4_0_0_Client_Only.exe

Per instal·lar el client Giga Backup StoreGrid en màquines Windows, segueixi els següents passos:

Si està actualitzant des d'una versió anterior, se li informarà que Giga Backup StoreGrid s'aturarà i es reiniciarà després de la instal·lació.

 1. Doble clic GIGA-Backup_4_0_0_Client_Only.exe i segueixi les instruccions de l'assistent d'instal·lació. Cliqui "Next" per començar el procés instal·lació.

 2. Acord de llicència de Giga Backup Storegrid: Llegir l'acord de llicència, seleccionar "I accept the agreement" i passi al següent ("Next") pas. Si està actualitzant des d'una versió anterior, se li demanarà que ho confirmi.

 3. Giga Backup StoreGrid - "StoreGrid ID" : (Giga Backup StoreGrid ometrà aquest pas i mantindrà la configuració existent si es detecta uns versió anterior instal·lada)

  El StoreGrid ID utilitzarà per identificar aquest instal·lació de Giga Backup StoreGrid  a la seva xarxa / a la xarxa del seu proveïdor del servei de backup on-line. Per defecte, Giga Backup StoreGrid utilitza el nom de l'equip. L'ideal és introduir l'adreça electrònica del client que utilitza aquesta màquina en particular. Utilitzant una adreça de correu assegura que el seu StoreGrid ID és realment únic. Nota: El seu StoreGrid ID és sensible a majúscules. Per tant, el 'StoreGrid ID' que ha introduït es convertirà automàticament a minúscules.

 4. Opció d'instal·lació de Giga Backup StoreGrid:

  Aquí es pot escollir una opció per procedir a una Instal·lació típica de Giga Backup StoreGrid o escollir una Instal·lació personalitzada, on podeu especificar les diferents opcions.

  • Si escolliu Instal·lació típica (Typical installation), Giga Backup StoreGrid serà instal·lat en "C:\Program Files\Vembu\StoreGrid". En un sistema operatiu d'escriptori Giga Backup StoreGrid serà instal·lat com a una aplicació Windows i en un sistema operatiu de servidor, Giga Backup StoreGrid serà instal·lat com un servei, amb la configuració per defecte de la WebConsole. Si té poc espai a la unitat C:, seleccioni la instal·lació personalitzada i seleccioni una ubicació d'instal·lació diferent.

  • Si escull Instal·lació personalitzada, pot configurar Giga Backup StoreGrid a ser instal·lat com a "Servei de Windows", a una ubicació concreta, amb una configuració personalitzada del WebConsole.

 5. Instal·lació personalitzada:

  Segueixi els següents passos si ha escollit la instal·lació personalitzada de Giga Backup StoreGrid.

  1. Tipus d'instal·lació de Giga Backup StoreGrid(Aplicació Windows o Servei):

   durant la instal·lació de Giga Backup StoreGrid v4.0, pot instal·lar Giga Backup StoreGrid com una aplicació Windows o com un servei Windows.

   Giga Backup StoreGrid pot ser instal·lat com una Aplicació Windows i s'executa en segon pla. Tingueu en compte que si tria aquesta opció, Giga Backup StoreGrid només s'iniciarà si l'usuari que l'ha instal·lat inicia sessió al PC. Si l'usuari tanca la sessió, llavors Giga Backup StoreGrid es tancarà.

   Els usuaris avançats poden optar per instal·lar Giga Backup StoreGrid com a Servei de Windows. Això permetria a Giga Backup StoreGrid a executar-se en segon pla, fins i tot quan no hi hagi usuaris connectats en els sistemes. Aquesta opció és recomenable per a servidors, quan Giga Backup StoreGrid ha de ser executat 24x7 sense un usuari connectat. Per instal·lar com a Servei, seleccioneu "Install as a Windows service" i procedir al següent pas.

  2. Configuració del Servei de Giga Backup StoreGrid:

   Per defecte el Servei de Giga Backup StoreGrid és seleccionat per executar-se des de el compte de sistema local de Windows. Si s'executa el servei Giga Backup StoreGrid des del compte de sistema local, llavors Giga Backup StoreGrid no serà capaç de recopilar automàticament informació sobre les configuracions de backup específiques d'usuari, com Outlook/Outlook Express, Meus Documents, Escriptori, i configuracions de IE per salvaguardar. Haurà de seleccionar manualment les carpetes i arxius necessaris.

   Si vol executar el servei Giga Backup StoreGrid des del compte d'usuari de Windows, llavors seleccioneu aquesta opció (Windows User account) i escrigui el Nom d'usuari i el mot clau per el compte d'usuari en els camps corresponents i feu clic a Next. En aquest cas, el servei Giga Backup StoreGrid sempre s'executarà des d'aquest compte d'usuari. Per tant, Giga Backup StoreGrid pot recopilar correctament informació en configuracions de backup específiques d'usuari com Outlook/Outlook Express i configuracions de IE.

   Si el seu nom d'usuari de windows depèn d'un controlador de domini, llavors executi el servei Giga Backup StoreGrid des del compte de sistema local de Windows. Podeu configurar manualment Giga Backup StoreGrid per executar-se des d'un compte d'usuari després anant al Panell de Control -> Eines Administratives -> Serveis i canviar les opcions del servei StoreGrid per que s'executi com un usuari.

   NOTA: Assegureu-vos que el compte d'usuari configurat per el servei Giga Backup StoreGrid té permisos 'Inicia sessió com a servei' ('Logon As Service') en les polítiques de seguretat de Windows.

  3. Seleccionar la ubicació de la instal·lació: (Giga Backup StoreGrid ometrà ometrà aquest pas i mantindrà la configuració existent si es detecta uns versió anterior instal·lada)

   Per defecte, Giga Backup StoreGrid s'instal·larà en el directori "C:\Program Files\Vembu\StoreGrid". Feu clic a "Next" per continuar la instal·lació en el directori per defecte. Feu clic a "Browse" per escollir un directori diferent. Tingueu en compte que això crearà el directori "Vembu\StoreGridVembu\StoreGrid" sota el directori que triï. Feu clic a "Next" per continuar.

   Si Giga Backup StoreGrid detecta les dades existents que van quedar d'uns instal·lació anterior de Giga Backup StoreGrid (en què es va desinstal·lar las versió anterior, però es van deixar algunes dades) li demanarà quina acció desitja fer. Si no es troben "dades antigues" en el directori d'instal·lació o si simplement està actualitzant des d'una instal·lació existent, Giga Backup StoreGrid ometrà aquest pas.

  4. Configuració Giga Backup StoreGrid: (Giga Backup StoreGrid ometrà aquest pas i mantindrà la configuració existent si es detecta uns versió anterior instal·lada)

   Hi ha tres parts en aquest pas.

   Configurar el Port del Servidor Web : La interfície d'usuari de Giga Backup StoreGrid està basada en el navegador web. Té l'opció de configurar el port utilitzat per el servidor web de Giga Backup StoreGrid a aquí. Un cop configurat, necessita utilitzar aquest port per iniciar la consola web de Giga Backup StoreGrid des del navegador web. Per defecte, el Servidor Web de Giga Backup StoreGrid està configurat per funcionar en el port 6060. A menys que sigui un usuari avançat, sisplau, deixi-ho com està.

   Nom d'usuari i Contrasenya : Des de que la interfície d'usuari de Giga Backup StoreGrid està basada en el navegador, és necessari configurar un nom d'usuari i contrasenya per iniciar sessió a la Consola Web de Giga Backup StoreGrid. Tingueu en compte que pot afegir usuaris, eliminar-ne, canviar la cotrasenya etc. des de la interfície d'usuari de la consola web després de la instal·lació. Per defecte, el nom d'usuari i la contrasenya utilitzat per Giga Backup StoreGrid és "admin" i "admin". Tens la opció de modificar aquesta configuració per defecte a aquí.

   Configuració avançada del port (Incloent HTTPS): Feu clic a l'enllaç "Advanced Port Configurations (Including HTTPS)" per configurar el port del servidor de backup de Giga Backup StoreGrid, el port de comunicació de la interfície d'usuari i el port HTTPS. especifiqui números de ports TCP vàlid per el "Backup Server Port", "UI Communication Port" i "HTTPS port". També podràs configurar 'Advanced Port Configuration' mentre actualitzis a una nova versió de Giga Backup StoreGrid.

   1. "Backup Server Port" és el port per el qual el client Giga Backup StoreGrid copiarà les dades en el servidor de còpies de seguretat. El valor per defecte és 32004.

   2. "UI Communication Port" és el port per el qual els mòduls Apache/PHP de Giga Backup StoreGrid es comuniquen amb el Giga Backup StoreGrid per atendre les sol·licituds de la interfície d'usuari de la Giga Backup StoreGrid WebConsole. El valor per defecte és 32005.

   3. "HTTPS Port" és el port utilitzat per accedir a la consola web de Giga Backup StoreGrid d'una manera segura a través del protocol HTTPS. El valor per defecte és 6061.

   4. Habilitar HTTPS: El port HTTPS és el port segur de la consola web a través del qual es pot accedir a la consolsa web de Giga Backup StoreGrid d'una manera segura. Habiliteu l'opció "Enable HTTPS" per editar aquest valor. Si ha habilitat la opció HTTPS, llavors podrà accedir a la consola web de Giga Backup StoreGrid a través de la URL https://<nom de l'equip>:<port HTTPS>. I també, si s'intenta accedir a la consola web de Giga Backup StoreGrid a través de http://<nom de l'equip>:<port de la webconsole>, llavors serà redirigit automàticament a https://<nom de l'equip>:<port HTTPS>.

  5. Seleccioneu la carpeta del programa: (Giga Backup StoreGrid ometrà aquest pas i mantindrà la configuració existent si es detecta uns versió anterior instal·lada)

   Feu clic a "Next" per seleccionar "Programs Folder" per afegir els accessos directes de Giga Backup StoreGrid (l'ideal és deixar-ho com està). Procedeixi al següent pas per seleccionar les icones necessàries. Per facilitar el seu ús, permeti a l'instal·lador de Giga Backup StoreGrid crear la icona a l'escriptori i la icona d'inici ràpid.

 6. Feu clic a "Next" per revisar la configuració. a partir de llavors, feu clic a "Install", i procedeixi a instal·lar Giga Backup StoreGrid.

 7. Després de copiar els arxius Giga Backup StoreGrid, una pàgina mostrarà el progrés de la instal·lació de Giga Backup StoreGrid. Si la instal·lació de Giga Backup StoreGrid es realitza correctament, serà redirigit automàticament a la pàgina de instal·lació finalitzada. En cas contrari, la pàgina del progrés de la instal·lació mostrarà els detalls del problema.

 8. Si aquesta és la primera vegada que utilitza Giga Backup StoreGrid, miri l'arxiu README quan aparegui; l'ajudarà a començar molt ràpid.

Nota

 • Un accés directe per iniciar Giga Backup StoreGrid i Giga Backup StoreGrid Web Console es crearan a la safata del sistema i al menú Inici > Programes > Vembu StoreGrid.

 • Una veda instal·lat, pot obrir la Consola Web de Giga Backup StoreGrid feu clic amb el botó dret a la icona de Giga Backup StoreGrid que hi ha a la safata del sistema i seleccionant el Giga Backup StoreGrid Web Console des del menú, o bé, fent el mateix mitjançant el menú Inici > Programes > Vembu StoreGrid > StoreGrid Web Console. Haurà d'iniciar sessió a la Consola Web utilitzant el nom d'usuari i contrasenya que va escollir en el pas de "Vembu StoreGrid Configuration" durant la instal·lació.

Problema al iniciar Giga Backup StoreGrid en el Windows Vista

Si Giga Backup StoreGrid està instal·lat sota C:/Program Files en el Windows Vista, asseguris d'executar Giga Backup StoreGrid amb la opció "Ejecutar como Administrator". La raó és que Windows Vista permet que una aplicació accedeixi a la carpeta "Arxius de programa" només quan s'executa com un usuari administrador. Pot habilitar la opció "Executar com Administrador" per l'aplicació <StooreGrid Home>\bin\StoreGrid.exe mitjançant la seva finestra de Propietats d'arxiu, marcant la opció que trobem a la pestanya   'Compatibilitat' -> 'Nivell de privilegis' -> 'Executa aquesta aplicació com un administador'.

Si no té accés d'administrador o si no vol executar Giga Backup StoreGrid sota el compte d'administrador, assegureu-vos d'instal·lar Giga Backup StoreGrid sota la carpeta de compte d'usuari o una altra diferent que la carpeta 'Arxius de programa'.

Més informació?

Si desitja més informació o una demostració personalitzada dels nostres, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o truqui'ns directament al +376 737275