Esteu aquí

Backup on-line

Les dades són fonamentals, la protecció és una idea d'últim moment

Les dades són la sang vital de qualsevol negoci i no obstant això, protegir i assegurar la informació vital és sovint una de les tasques més difícils i incompreses per als propietaris d'empreses. Quan es realitza, les còpies de seguretat sovint s'aconsegueixen utilitzant la tecnologia del moment, les restauracions mai s'han provat i els plans de continuïtat de negoci solen ser inexistents. Moltes empreses encara es troben aferrant-se desesperadament a l'antiga tecnologia basada en cinta o l'ús de discos durs externs amb poca confiança en la seva capacitat de recuperar-se dels diferents tipus d'escenaris de pèrdua de dades que poden i de fet sorgeixen regularment.

L'error humà segueix sent el major contribuent a la pèrdua de dades, incloent coses com l'eliminació accidental d'arxius, errors d'entrada de dades, corrupció d'arxius, etc, a causa d'atacs de virus, errors d'aplicació i similars és un altre factor. Activitats malicioses dels hackers o robatori és una de les principals preocupacions i amenaça a les dades. Les fallades de maquinari, com ara errors del disc dur o els controladors RAID corromputs pot enderrocar servidors sencers o clústers de servidors. Servidors per si mateixos poden patir una fallida de la CPU o en el disc local. Finalment, el lloc sencer es podria veure afectat per un inundació o incendi. Depenent de la naturalesa del problema, de vegades una còpia local de les dades és la forma més ràpida i més fiable per recuperar-se. En altres casos no hi ha cap còpia local (perquè el lloc s'ha acabat del tot) i una còpia fora de les instal·lacions és l'única opció per a la recuperació de les dades.

Solucions flexibles

Sabem que totes les dades no són iguals. Algunes dades tenen informació sensible i no es desitja realitzar la protecció en el núvol. En canvi, altres dades si que són perfectament aplicables a una protecció al núvol, obtenint així alts nivells de seguretat en combinació amb la flexibilitat d'una restauració completa. Una estratègia hibrida li permet securitzar les seves dades allà on sigui més inconvenient, ja que es pot especificar a on es volen realitzar les còpies de seguretat.

1. Backup directe a través de Internet: Vostè realitza les seves còpies de seguretat directament en els servidors de backup de Giga Dinàmic, ubicats en el nostre CPD.

2. Backup a la xarxa local del client, amb replicació a una ubicació remota: Si vostè ho desitja, es pot implementar un servidor backup a la seva xarxa local, guardant una còpia de seguretat en una segona ubicació fora de les seves instal·lacions, concretament en el nostre CPD.

Amplies prestacions

  • Guardar les dades en la xarxa local, amb replicació fora de la xarxa.
  • Copies incrementals a nivell de Byte.
  • Copies de fitxers oberts.
  • Xifrat i compressió de dades automàtic.
  • Backup d'imatges (Bare Metal) per a Windows 2008 Server, Windows 7 i Windows Vista.
  • Backup de MS Exchange, MSSQL, MySQL i Sharepoint.
  • Restaurar a nivell de correu electrònic individual en MS Exchange.
  • Backup de Active Directory i System State
  • Backup de Documents i Outlook.
  • Backup de màquines virtuals VMware.

SQL, Exchange, Active Directory, Documents, Correus electrònics, configuració de navegadors, Base de dades, etc... El software de backup ho abasta tot en una solució flexible, fàcil d'implementar i de baix cost. El seu sistema de llicència de "pagament per ús", assegura una optimització del seu pressupost i evita costos innecessaris.

Més informació?

Si desitja més informació o una demostració personalitzada dels nostres, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o truqui'ns directament al +376 737275