Esteu aquí

Cloud Server

Un Cloud Server és la millor opció per la seva infraestructura informàtica, per la senzilla raó que només paga el que utilitza. Amb el mètode tradicional, vostè adquireix servidors propis amb una inversió inicial elevada i amb risc d'un càlcul erroni de dimensionament dels mateixos. Amb Cloud no tens aquest problema, et permet redimensionar la plataforma segons les seves necessitats.

Per què haig de canviar a Cloud Server?

Els problemes i el temps dedicat a la realització de migracions quan el hardware queda obsolet, és una tasca que desapareix totalment.

Redueixi totalment el risc a avaries del servidor, com el disc dur, ventiladors o processador, i a l'espera de l'arribada de peces de substitució. Cloud Server estarà en funcionament en el moment que la teva empresa ho necessiti.

Flexibilitat: Augmenta o disminueix la memòria, la CPU, l'espai de disc quan el seu negoci ho necessiti.

Pagui només per el que utilitza, recursos i espai consumit, transferència....

Oblidi les còpies de seguretat en unitats externes USB o amb cinta, evitant el perill de que les dades caiguin el males mans.

Asseguri les seves dades en un CPD amb control d'accés, alimentació elèctrica ininnterrompuda, sistema d'extinció d'incendis automàtica.

Els Cloud Servers s'allotgen en servidors d'altes prestacions, amb doble processador, alta quantitat de gigabytes de RAM, redundància de fonts d'alimentació i controladores RAID.

 

Més informació?

Si desitja més informació o una demostració personalitzada dels nostres, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o truqui'ns directament al +376 737275