Esteu aquí

Allotjament web

GIGA Dinàmic ofereix diferents plans d'allotjament web amb la finalitat de setisfer les necessitats de qualsevol usuari que vulgui publicar el seu lloc web. Per les empreses és molt importat ser visible a Internet, és un canal de comunicació amb més de 2.095 millons d'usuaris, on cada vegada més, és el mitjà preferit per la recerca de qualsevol tipus d'informació. 

¿Tens una pàgina web i la vols publicar a Internet amb uns servidors potents? ¿T'agradaria tenir un lloc web i no saps per on començar? ¿Necessites un correu amb el teu propi nom de domini?

Sigui quina sigui a teva necessitat, una web corporativa, un blog personal o allotjar els llocs web dels teus clients, tenim la solució adeqüada per tu. GIGA Dinàmic et pot ajudar a ser present a Internet d'una manera senzilla.

Els nostres serveis d'allotjament web funcionen sobre la plataforma Linux + PHP + MySQL.

 

Paquets Bàsic Avançat Professional
Recomantat per a... Tenir presència a Internet amb un lloc web senzill però professional. Necessitats més elevades, com un lloc web amb un gestor de continguts. Aquells llocs web amb publicacions de contingut més periòdiques i un nivell de visites mitjà, com un portal de client.
Llenguatges de programació

PHP 5.2.x
HTML 4/5
Flash
Javascript

PHP 5.2.x
HTML 4/5
Flash
Javascript
PHP 5.2.x
HTML 4/5
Flash
Javascript
Base de dades MySQL 2 4 5
Espai de disc 200 MB 1 GB 2 GB
Transferència de dades 4 GB/mes 8 GB/mes 15 GB/mes
Correu 10 bústies de 2 GB 20 bústies de 2 GB 40 bústies de 2 GB
Gestió de DNS Si Si Si
Panell de control Si Si Si
Accés FTP Si Si Si
Subdominis 20 20 20
Opció de còpia seguretat Si Si Si

 

Més informació?

Si desitja més informació o una demostració personalitzada dels nostres, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o truqui'ns directament al +376 737275