Esteu aquí

Housing

Habitualment les empreses no poden dedicar suficients recursos econòmics per a adequar  una instal·lació on allotjar el seu servidor. L'altra cara de la moneda, és una empresa que fa una inversió inicial per adequar les instal·lacions, però a causa de la evolució del negoci, les instal·lacions es queden petites i s'ha de plantejar una nova inversió.

El "Housing" està pensat per empreses que volen allotjar els seus servidors en el nostre CPD, equipat amb Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda (SAI), aire condicionat, connexió permanent a Internet , control d'accés físic i sistemes d'extinció d'incendis, aconseguint així  una seguretat per el seu servidor i les seves dades.

Els equips que allotgi en el nostre CPD són de la seva propietat i només pagarà per l'espai necessari per allotjar-los i la transferència de dades que realitzi.

Aquest servei es pot combinar amb el Backup on-line, on vostè pot contractar un espai de disc per ubicar les seves còpies de seguretat. El trànsit de dades utilitzat per la realització dels backups del seu servidor és totalment intern, i per tant no tindrà cap cost addicional per vostè.

Els beneficis del Housing

  • Espai per el seu equipament en una sala amb aire condicionat.
  • Utilitzant un enllaç a Internet d'alta capacitat.
  • Disponible una adreça IP fixa, o un rang d'adreces.
  • Connexió a una font d'alimentació continua (SAI) amb protecció elèctrica.
  • Control d'accés biomètric a les instal·lacions.

Més informació?

Si desitja més informació o una demostració personalitzada dels nostres, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o truqui'ns directament al +376 737275